Tlf: +45 21 65 44 45  Email: kontakt@ahpfly.dk

Anders H. Petersen
 

Anders Horsholm

Certificeret dronepilot

Jeg Startede AhpFly da jeg har en kæmpe kærlighed for droner,teknologi og foto, og jeg gør en stor ære i at få glade og tildfredse kunder.

i 2009 Startede jeg min rejse ind i den kreative verden, og med mit første kamera tog jeg mine første professionelle billeder, jeg har lige siden dengang været professionel. i år 2016 åbnede muligheden sig for at give min kamera passion vinger.

Mit mål

Jeg vil gerne skabe et stort firma der specalisere sig inden for Pakke levering med drone

kunderne siger

Halsnæs Forsyning (klik her)

Halsnæs Forsyning (klik her)
"Halsnæs Forsyning har brugt AhpFly til drone- film & foto. Der er en professionel tilgang til flyvningerne, som altid er velplanlagte. Slutresultatet er rigtig flot, og kan anbefales."

Topsil GlobalWafers (klik her)

Topsil GlobalWafers (klik her)
"Vi fik lavet en kort præsentations video over fabrikken og området. vi kan kun anbefale AhpFly som har været meget effektiv og professionel under hele forløbet"

Godkendt

Godkendt

Jeg er certificeret hos trafik-og byggestyrelsen, som betyder at jeg overholder de danske luftfartsstyrelses love og regler om flyvning med droner.
Pris

Pris

Priser variere fra opgave til opgave, kontakt os og får et uforpligtende tilbud.

Redigering af Dronefotos & Droneoptagelser er 349,- i timen,

Alle priser er Excl. kørsel
Sikkerhed

Sikkerhed

Jeg tjekker altid udstyret, jeg opdatere mig altid på vejrsituationen, og opsøger de nødvendige informationer og tilladelser ved det pågældene sted.

Vidste du ?

AhpFly.dk udspringer fra et 7 år gammelt koncept, der gik under navnet Apfoto